BLOG

Fujitsu osnovni inverter model

Fujitsu već s osnovnim modelom klima uređaja osvaja A++ energetski razred u hlađenju. Ovaj vrsni rezultat prati iznimna kvaliteta samog uređaja, trogodišnje jamstvo i konkurentna cijena. Kad je riječ o osluškivanju potreba tržišta, Fujitsu je brand bez premca. Paralelno s uvođenjem ErP regulative, japanski je proizvođač predstavio novi ulazni inverter sjajnih tehničkih performansi, vrsnog dizajna i brojnih funkcionalnosti koje će užitak korištenja podići na sasvim novu razinu.
 Već pri prvim doticajem s uređajem primjetili smo zavidnu razinu kvalitete svih ugrađenih komponenti, bez obzira što je riječ o ulaznom modelu klima uređaja u paleti proizvoda Fujitsu. LLCC model opremljen je tanjim isparivačem zbog čega je debljina unutarnje jedinice svega 206 mm. Uređaj dolazi opremljen jednostavnim timerom kojim je moguće podesiti kada da se uređaj aktivira i koliko sati da radi prije nego se sam ugasi.

Zahvaljujući razvoju koji je uložen u strujanje zraka unutarnje jedinice, buka pri radu smanjena je na svega 22 dB, što spada među najbolje rezultate na tržištu klima uređaja. Uređaj može hladiti pri vanjskim temperaturama do 43°C, odnosno grijati pri temperaturama do -15°C.

Uređaj je dostupan u učinima 2,5 i 3,4 kW, a više informacija možete pronaći na stranici našeg Asortimana.

FUJITSU ASYG/AOYG12LLC - A++ energetski razred već s ulaznim inverterom

IZDVOJENA PONUDA

Uređaji po najpovoljnijoj cijeni!

Vivax V-DESIGN (ACP-12CH35AEVI GREY MIRROR)
3.52 kW / 3.81 kW
Cijena: 4.299,00 HRK

Provjerite zašto su Vivax klima uređaji najprodavaniji u Hrvatskoj. V design serija...

SAZNAJ VIŠE

NOVOSTI

NOVO - Kupujte do 36 rata bez kamata i naknada!

08.11.2018.

Spremate se za kupnju vrhunskog klima uređaja, ali ne želite opteretiti svoj kućni budžet? Predstavljamo vam novitet u našuj ponudi i...

SAZNAJ VIŠE

BLOG

Najnovije u ponudi - Vivax Cool klima uređaji

03.08.2015.

Ugodan, fino temperiran i čist zrak prvi je preduvjet da bi ste se ugodno osjećali u nekom prostoru. Kod projektiranja i izrade Vivax COOL klima uređaja...

SAZNAJ VIŠE

KALKULATOR

Izračunajte minimalnu potrebnu snagu klima uređaja za Vaš prostor:

Koristite zarez ili točku kao razdjelnik za decimale.
SNAGA UREĐAJA:
PONUDA

DRUŠTVENE MREŽE