Mitsubishi Electric Split tip

( ERSC-VM2B / PUHZ-SHW80VHA Zubadan )

  • Mogućnost rada pri temperaturama -25°C,
  • Visok COP - do 4.8,
  • Velik cijevni raspon (do 75 metara),
  • Auto restart funkcija,
  • 98% iskoristivosti električne energije

Uređaji serije Zubadan odlikuju se sofisticiranom Flash Injection tehnologijom koja omogućava grijanje i u ekstremno niskim temperaturama.

Zahvaljujući malenim dimenzijama hydro-box jedinice, njen smještaj je iznimno lak, čak i u skučenim prostorima. U slučaju da želite poveća iskoristivost vašeg sustava, savjetujemo da ga nadogradite spremnikom vode kako bi u svakom trenutku imali spremnu potrošnu toplu vodu (PTV).

Uređaji ove serije dostupni su u jačinama 4.00 / 6.00 / 8.00 / 11.20 / 14.00 kW a uz opciju kaskadnog spajanja još su više fleksibilniji.

Zahvaljujući modernom i jednostavnom upravljačkom sučelju, dizalicu je moguće podesiti u svega nekoliko koraka. Osim toga, cijeli sustav je zamišljen kako bi vam maksimizirao uštedu potrošene energije. Za svaki spušteni 1°C u polazu vode u cijevima sustava ostvaruje se povećanje COP koeficijenta za 2%. Drugima riječima, kontrola nad temperaturom vode u sustavu (podno grijanje, radijatori i ventilo-konvektori) je presudna kako bi se ostvarila visoka efikasnost i ušteda energije. Sustav očitava vanjsku temperaturu te predviđa što se događati s temperaturom u prostoriji te sukladno vašim željama regulira puštanje dogrijane vode u cijevi podnog grijanja / radijatora / ventilo-konvektora.

Model Učinak hlađenje (kW) Učinak grijanje (kW) Energetska klasa H/G Cijena
Mitsubishi Electric
ERSC-VM2B / PUHZ-SHW80VHA Zubadan
7.10
()
8.00
()
SEER/SCOP 4,65/4,52

IZDVOJENA PONUDA

Uređaji po najpovoljnijoj cijeni!

Toshiba MIRAI (RAS- 13BKV/BAV-E)
3.10 kW / 3.60 kW
Cijena: 4.446,00 HRK

Novi inverterski model klima uređaja japanske Toshibe predstavlja budućnost (Mirai). Elegantan i...

SAZNAJ VIŠE

NOVOSTI

WIFI UPRAVLJANJE

04.10.2017.

JEFTINO GRIJANJE Klime su postale pametne Upravljajte vašim klima uređajem s vašeg pametnog telefona s bilo koje lokacije na...

SAZNAJ VIŠE

BLOG

Najnovije u ponudi - Vivax Cool klima uređaji

03.08.2015.

Ugodan, fino temperiran i čist zrak prvi je preduvjet da bi ste se ugodno osjećali u nekom prostoru. Kod projektiranja i izrade Vivax COOL klima uređaja...

SAZNAJ VIŠE

KALKULATOR

Izračunajte minimalnu potrebnu snagu klima uređaja za Vaš prostor:

Koristite zarez ili točku kao razdjelnik za decimale.
SNAGA UREĐAJA:
PONUDA

DRUŠTVENE MREŽE