BLOG

Daikin Industries i Gree Electric Appliances udruživanje

Daikin Industries i Gree Electric Appliances su se sporazumno udružili radi zajedničkog ulaganja za proizvodnju kompresora i kućišta za klima uređaje te ulažu 910 milijuna juanda (133,04 milijuna dolara) u dvije zajedničke tvrtke radi širenja suradnje.

Daikin planira i razvija proizvode, Gree proizvodi Daikin, a proizvodi nose oznaku Daikin. Gree uspostavlja posebnu proizvodnu liniju sa specijalno testiranom opremom za Daikin proizvode radi osiguravanja kvalitete proizvoda po Daikinovim standardima.

Gree i Daikin uložili su u omjeru 51% naprema 49% ukupnog u nove pogone.

Zhuhai Gree Dainik Device Co. Ltd zajednička tvrtka osnovana je da bi se standardizirala proizvodnja inverterskih kompresora i štampanih ploča (PCB) po znatno nižoj cijeni. Oba dijela ključne su komponente kućnih klima uređaja. Druga tvrtka, Zhuhai Gree Daikin Precision Mold Co. Ltd. Proizvodi visoko kvalitetna kućišta, sa nižim troškovima, za pravovrmenu isporuku baznim tvornicama.

Zajednički pothvat počet je sa proizvodnjom kompresora u proljeće 2010. S godišnjim kapacitetom od 1 milijuna jedinica. U 2012. Kapacitet proizvodnje biti će povećan na 1,5 milijuna jedinica godišnje. Proizvodnja PCB-a, koja uključuje upravljanje inverter klima uređajima, također će početi s godišnjim kapacitetom od 1,5 milijuna komada uskoro.

Pet područja suradnje:

  1.     Zajednički razvoj inverter klima uređaja,
  2.     Zajednička proizvodnja ključnih komponenti,
  3.     Zajednička proizvodnja kalupa,
  4.     Zajednička nabava sirovina i dijelova,
  5.     Proizvodnja kućnih inverter klima uređaja za japansko tržište.


Gree je već proizveo i isporučio prvih pola mil. Inverter klima uređaja koje DAIKIN pod svojim imenom prodaje na japanskom tržištu.
 

Klima GREE GWH12KF-K3 INVERTER

IZDVOJENA PONUDA

Uređaji po najpovoljnijoj cijeni!

Gree U-CROWN (GWH12UB-K3DNA4F)
3.50 kW / 3.60 kW
Cijena: 1.633,49 EUR

Jedinica je opremljena izmjenjivačem topline s direktnom ekspanzijom freona, ukrasnom maskom...

SAZNAJ VIŠE

NOVOSTI

NOVO - Kupujte do 36 rata bez kamata i naknada!

08.11.2018.

Spremate se za kupnju vrhunskog klima uređaja, ali ne želite opteretiti svoj kućni budžet? Predstavljamo vam novitet u našuj ponudi i...

SAZNAJ VIŠE

BLOG

TOP 5 Najboljih inovativnih klima uređaja

13.12.2021.

Ljubitelj ste tehnologije i inovacija? Od klima uređaja ne tražite samo da hladi? Saznajte koji klima uređaji nude pregršt dodatnih funkcionalnosti i...

SAZNAJ VIŠE

KALKULATOR

Izračunajte minimalnu potrebnu snagu klima uređaja za Vaš prostor:

Koristite zarez ili točku kao razdjelnik za decimale.
SNAGA UREĐAJA:
PONUDA

DRUŠTVENE MREŽE